Gelar Gangguan Gunung Bumi

Katerangan Singkat:

Produk tempat Palasik sanésna, sadayana kedah ngandelkeun usaha sorangan naék ka luhur gunung seuneu atanapi geser kasenangan. Cocog kanggo sadaya pangguna tina murangkalih dugi ka dewasa, pinuh seneng sareng nangtang. Kéngingkeun anak dina bajoang naék sareng indulge di ragrag tiasa nampi kabagjaan anu sami.


Jinis Produk

Produk Tag

Produk tempat Palasik sanésna, sadayana kedah ngandelkeun usaha sorangan naék ka luhur gunung seuneu atanapi geser kasenangan. Cocog kanggo sadaya pangguna tina murangkalih dugi ka dewasa, pinuh seneng sareng nangtang. Kéngingkeun anak dina bajoang naék sareng indulge di ragrag tiasa nampi kabagjaan anu sami.

bY8g8XFLeOWDwLO7nVZ88fr-h_j9gBAU_X91t4Mrw-wibUo1QMp-3YaSM8WRZm79joJrvItByyS4HHaWdXyO_I7F0UeCRQYMHlogzbt7GHgNNiIYVnHvzugZCuBITtvjski7YaLlHpkrQUr5euoQrg_副本
Volcano Slide Indoor Playground4
Volcano Slide Indoor Playground1
Volcano Slide Indoor Playground5
Volcano Slide Indoor Playground3
Volcano Slide Indoor Playground7

Geser gunung api mangrupakeun produk anu pohara nangtang pikeun murangkalih, anu kedah kerja keras dugi ka luhur, sareng tiasa nikmati ganda kasenangan nalika ngageser.

Geser gunung api didamel tina bahan anu kualitasna sareng tahan lama, sareng bahan sareng desainna saluyu kalayan standar kabiasaan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Cocog kanggo

Taman hiburan, balanja mall, supermarkét, TK, pusat asuhan / taman asuhan, réstoran, komunitas, rumah sakit jsb

Bahan

(1) Plastics bagian: LLDPE, HDPE, friendly-Eco, awét

(2) Pipa Galvanized: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm atanapi langkung, katutupan ku padamaran busa PVC

(3) Bagéan lemes: kai jero, bolu fléksibel anu luhur, sareng panutup PVC anu dicabut ku seuneu anu alus

(4) Matéri Lantai: Matem busa AC-friendly anu ramah, ketebalan 2mm,

(5) Jaringan Kasalametan: Bentuk inten sareng sababaraha warna pilihan, palemahan kaamanan nilon seuneu-buktina

Paket

Film PP baku nganggo katun jero. Sareng sababaraha kaulinan anu dipak dina karton

Pamasangan

Prosedur Majelis, kasus proyek, sareng pidéo instalasi, jasa instalasi Pilihan

Sértipikat

CE, EN1176, TUV ngalaporkeun, ISO9001, ASTM1918, mumpuni AS3533

Naon anu mésér kedah dilakukeun sateuacan urang ngamimitian desain gratis?
1. Upami teu aya halangan dina daérah maén, kéngingkeun kami panjangna & lebar & jangkungna, lawang sareng jalan kaluar tempat maén anu cekap.

2. Pembeli kedah nawiskeun gambar CAD anu nunjukkeun dimensi aréa spésifik, nyirian lokasi sareng ukuran pilar, éntri & jalan kaluar.

Kaseueuran gambar anu jelas-jelas oge ditampi.

3. Syarat téma taman, lapisan, sareng komponén di jero upami aya.

Waktos produksi

3-10 dinten kerja kanggo urutan standar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami