Budak Leutik dimaénkeun Ceurik

Katerangan Singkat:

Haiber Play boga rupa-rupa barang hiburan anu kedah dipilih. Barang hiburan ieu dirancang dumasar kana kahoyong barudak. Tambihkeun sababaraha barang anu langkung pikaresepeun dina tempat kaulinan sapertos barang anu tos aya, anu tiasa ngajantenkeun barudak langkung senang sareng ningkatkeun tingkat kunjungan ulangan di tempat kaulinan.


Jinis Produk

Produk Tag

Haiber Play boga rupa-rupa barang hiburan anu kedah dipilih. Barang hiburan ieu dirancang dumasar kana kahoyong barudak. Tambihkeun sababaraha barang anu langkung pikaresepeun dina tempat kaulinan sapertos barang anu tos aya, anu tiasa ngajantenkeun barudak langkung senang sareng ningkatkeun tingkat kunjungan ulangan di tempat kaulinan.

修理间1

Garasi

图片255

Cukuran

图片233

Cukuran

图片32

Cukuran

图片2

Trampolin lauk paus

软包船

Kapal alit

吊车1

Kreta trampolin

l

Ngageser naga

33333

Ngageser kadu

55.png

Mobil trampolin

29

Kincir angin

9

Kustomer trampolin

3

Geser tukang seuneu

989

Kapal bajak

53

Robot

28

Tangkal lalaki

7_1

Ladang slide

1

Mekanik sldie

119

Geser tukang seuneu

34

Cukuran

15

Halangan hipu

7

Cukuran

00

Kapal lemes

69

Robot Leutik

32

Kustomer trampolin

12

Ngaropéa slide

6

Cukuran

00

Geser kamar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami