Taman Wisata

Katerangan Singkat:

Dina Playgorund Sports Toddler ieu, urang ngagabungkeun rupa-rupa olahraga bal umum, sapertos maén bal, baskét, lagu & olahraga lapangan sareng gimnat, kalayan tempat-tempat kaulinan, ngamungkinkeun murangkalih seneng-seneng sajajalan tina olahraga di ruang terbatas, sareng tiasa maén dina betah dina aman sareng mesra émosional anu kajaga ku alat lemes.


Jinis Produk

Produk Tag

Taman kaulinan Toddler didamel tina bahan anu kualitasna sareng awét anu kualitasna luhur, sareng bahan sareng desain anu saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Cocog kanggo

Taman hiburan, balanja mall, supermarkét, TK, pusat asuhan / taman asuhan, réstoran, komunitas, rumah sakit jsb

Bahan

(1) Plastics bagian: LLDPE, HDPE, friendly-Eco, awét

(2) Pipa Galvanized: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm atanapi langkung, katutupan ku padamaran busa PVC

(3) Bagéan lemes: kai jero, bolu fléksibel anu luhur, sareng panutup PVC anu dicabut ku seuneu anu alus

(4) Matéri Lantai: Matem busa AC-friendly anu ramah, ketebalan 2mm,

(5) Jaringan Kasalametan: Bentuk inten sareng sababaraha warna pilihan, palemahan kaamanan nilon seuneu-buktina

Naon anu mésér kedah dilakukeun sateuacan urang ngamimitian desain gratis?

1. Upami teu aya halangan dina daérah maén, kéngingkeun kami panjangna & lebar & jangkungna, lawang sareng jalan kaluar tempat maén anu cekap.

2. Pembeli kedah nawiskeun gambar CAD anu nunjukkeun dimensi aréa spésifik, nyirian lokasi sareng ukuran pilar, éntri & jalan kaluar.

Kaseueuran gambar anu jelas-jelas oge ditampi.

3. Syarat téma taman, lapisan, sareng komponén di jero upami aya.

Paket

Film PP baku nganggo katun jero. Sareng sababaraha kaulinan anu dipak dina karton

Pamasangan

Prosedur Majelis, kasus proyek, sareng pidéo instalasi, jasa instalasi Pilihan

Sértipikat

CE, EN1176, TUV ngalaporkeun, ISO9001, ASTM1918, mumpuni AS3533

Waktos produksi

3-10 dinten kerja kanggo urutan standar







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami