Geser Maze

Katerangan Singkat:

Di tempat kaulinan, barudak sering katarik kana hormon nyaéta slide, kami nempatkeun langkung ti 10 jinis slides warni, beunghar sareng variatif, ngalangkungan desain ruang kreatif sareng éstétika kana tempat kaulinan, ngadamel taman slide anu henteu tiasa bosen. tina maén, produk karnaval slide tina inovasi sareng pangaruh visual anu kuat, ogé ngajantenkeun taman téma indoor anjeun janten fokus kota.


Jinis Produk

Produk Tag

Di tempat kaulinan, barudak sering katarik kana hormon nyaéta slide, kami nempatkeun langkung ti 10 jinis slides warni, beunghar sareng variatif, ngalangkungan desain ruang kreatif sareng éstétika kana tempat kaulinan, ngadamel taman slide anu henteu tiasa bosen. tina maén, produk karnaval slide tina inovasi sareng pangaruh visual anu kuat, ogé ngajantenkeun taman téma indoor anjeun janten fokus kota.

Slide Carnival Indoor Playground3

Geser sok parabot anu paling pikaresepeun pikeun murangkalih di tempat kaulinan, jangkung jangkung sareng panon di sawah pikeun ngawangun bentang anu saé, bakal janten fokus, ngantepkeun barudak henteu hilap ngalamun.

Geser karnaval dilakukeun tina bahan anu kualitasna sareng awét anu kualitasna luhur, sareng bahan sareng desain anu lengkep sareng standar kasalametan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Geser sok parabot anu paling pikaresepeun pikeun murangkalih di tempat kaulinan, jangkung jangkung sareng panon di sawah pikeun ngawangun bentang anu saé, bakal janten fokus, ngantepkeun barudak henteu hilap ngalamun.

Geser karnaval dilakukeun tina bahan anu kualitasna sareng awét anu kualitasna luhur, sareng bahan sareng desain anu lengkep sareng standar kasalametan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Cocog kanggo

Taman hiburan, balanja mall, supermarkét, TK, pusat asuhan / taman asuhan, réstoran, komunitas, rumah sakit jsb

Bahan

(1) Plastics bagian: LLDPE, HDPE, friendly-Eco, awét

(2) Pipa Galvanized: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm atanapi langkung, katutupan ku padamaran busa PVC

(3) Bagéan lemes: kai jero, bolu fléksibel anu luhur, sareng panutup PVC anu dicabut ku seuneu anu alus

(4) Matéri Lantai: Matem busa AC-friendly anu ramah, ketebalan 2mm,

(5) Jaringan Kasalametan: Bentuk inten sareng sababaraha warna pilihan, palemahan kaamanan nilon seuneu-buktina

Paket

Film PP baku nganggo katun jero. Sareng sababaraha kaulinan anu dipak dina karton

Pamasangan

Prosedur Majelis, kasus proyek, sareng pidéo instalasi, jasa instalasi Pilihan

Sértipikat

CE, EN1176, TUV ngalaporkeun, ISO9001, ASTM1918, mumpuni AS3533

Naon anu mésér kedah dilakukeun sateuacan urang ngamimitian desain gratis?

1. Upami teu aya halangan dina daérah maén, kéngingkeun kami panjangna & lebar & jangkungna, lawang sareng jalan kaluar tempat maén anu cekap.

2. Pembeli kedah nawiskeun gambar CAD anu nunjukkeun dimensi aréa spésifik, nyirian lokasi sareng ukuran pilar, éntri & jalan kaluar.

Kaseueuran gambar anu jelas-jelas oge ditampi.

3. Syarat téma taman, lapisan, sareng komponén di jero upami aya.

Waktos produksi

3-10 dinten kerja kanggo urutan standar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami