SERVISES

Rencanana Master

Kanggo anjeun milih proyék hiburan anu paling cocog sareng fasilitas fungsional, perencanaan garis rohangan sareng panempatan alat.

Konsep Konsép

Kami nganggo metoda desain fusi pikeun ngahijikeun organisasi alat-alat taman sareng situs klien pikeun ngahijikeun ngahijikeun rohangan sareng gaya peralatan

Ngembangkeun Desain

Perencanaan mendesain desain, kéngingkeun kasus anjeun langkung lengkep sareng presentasi akurat, janten langkung rinci sareng kreativitasna.

Desain Produk

Kami nganggo gambar produksi sareng gambar konstruksi pikeun mastikeun kasalametan sareng kabébasan produk.

Produksi & Masang

Salaku produsén profésional, urang ngagaduhan produksi internal sareng tim konstruksi pikeun mastikeun yén proyék Anjeun tiasa réngsé dina waktuna.

Manajemén proyék

Paduli ukuran proyek anjeun, kami ngagaduhan tim darmabakti anu gaduh seueur pangalaman proyék skala ageung pikeun ngabantosan anjeun nyéépkeun waktos nganggo metode manajemén ilmiah.

Saatos Jasa Layanan Penjualan

Kami ngagaduhan sistem jaminan saatos anu sampurna, pangrojong tim saatos penjualan anu kuat, sareng nyayogikeun solusi saatos jual anu gancang sareng pakait.




Kéngingkeun Rincian

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami