Keusik Pit Toddler maén

Katerangan Singkat:

Bentukna pisan ngaropéa tina pasir keusik anu cocog sareng situs anjeun. Kalayan cocooan, barudak tiasa karasa tenang dina prosés maén sareng ngagunakeun imajinasina pikeun ngajalajah sareng nyiptakeun.


Jinis Produk

Produk Tag

Bentukna pisan ngaropéa tina pasir keusik anu cocog sareng situs anjeun. Kalayan cocooan, barudak tiasa karasa tenang dina prosés maén sareng ngagunakeun imajinasina pikeun ngajalajah sareng nyiptakeun.

Sand Pit Toddler play1
Sand Pit Toddler play4
Sand Pit Toddler play3
Sand Pit Toddler play5

Keusik pasir dijieun tina bahan anu berkualitas tinggi sareng awét, sareng bahan sareng desainna saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Cocog kanggo

Taman hiburan, balanja mall, supermarkét, TK, pusat asuhan / taman asuhan, réstoran, komunitas, rumah sakit jsb

Naon anu mésér kedah dilakukeun sateuacan urang ngamimitian desain gratis?

1. Upami teu aya halangan dina daérah maén, kéngingkeun kami panjangna & lebar & jangkungna, lawang sareng jalan kaluar tempat maén anu cekap.

2. Pembeli kedah nawiskeun gambar CAD anu nunjukkeun dimensi aréa spésifik, nyirian lokasi sareng ukuran pilar, éntri & jalan kaluar.

Kaseueuran gambar anu jelas-jelas oge ditampi.

3. Syarat téma taman, lapisan, sareng komponén di jero upami aya.

Waktos produksi

3-10 dinten kerja kanggo urutan standar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami