Tembok Pelangi

Katerangan Singkat:

Tembok pelangi anu disaluyukeun pisan cocog sareng situs anjeun. Kalayan lampu-lampu, barudak tiasa ngagunakeun kréativitasna pikeun ngawangun wangun anu dipikahoyong.


Jinis Produk

Produk Tag

Tembok pelangi anu disaluyukeun pisan cocog sareng situs anjeun. Kalayan lampu-lampu, barudak tiasa ngagunakeun kréativitasna pikeun ngawangun wangun anu dipikahoyong.

1588665676949_亮亮积木
Webp.net-compress-image-1-1-scaled

Keusik pasir dijieun tina bahan anu berkualitas tinggi sareng awét, sareng bahan sareng desainna saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Paket

Film PP baku nganggo katun jero. Sareng sababaraha kaulinan anu dipak dina karton

Pamasangan

Prosedur Majelis, kasus proyek, sareng pidéo instalasi, jasa instalasi Pilihan

Sértipikat

CE, EN1176, TUV ngalaporkeun, ISO9001, ASTM1918, mumpuni AS3533





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami