Maén Pelangi Net Toddler

Katerangan Singkat:

Strukturna dilakukeun tina jala anyaman damel, nyontoan sarang semut sareng nyiptakeun rohangan pribadi pikeun barudak. Barudak teu ngan ukur tiasa naék di pedalaman, warna anu beunghar ogé tiasa olahraga sensitipitas murangkalih pikeun warna, ngembangkeun imajinasi.


Jinis Produk

Produk Tag

Strukturna dilakukeun tina jala anyaman damel, nyontoan sarang semut sareng nyiptakeun rohangan pribadi pikeun barudak. Barudak teu ngan ukur tiasa naék di pedalaman, warna anu beunghar ogé tiasa olahraga sensitipitas murangkalih pikeun warna, ngembangkeun imajinasi.

1587371395(1)
1587371467
1587371484
Rainbow Net Toddler play
Rainbow Net Toddler play1

Pelangi netot tiasa dilakukeun kana rupa-rupa bentuk, pikeun nyiptakeun ruang pribadi pikeun murangkalih pikeun ngajelajah, latihan tanggapan barudak ngeunaan warna sareng rohangan.

Pelangi net diwangun tina bahan anu kualitasna sareng awét, sareng bahan sareng desainna saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Bahan

(1) Plastics bagian: LLDPE, HDPE, friendly-Eco, awét

(2) Pipa Galvanized: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm atanapi langkung, katutupan ku padamaran busa PVC

(3) Bagéan lemes: kai jero, bolu fléksibel anu luhur, sareng panutup PVC anu dicabut ku seuneu anu alus

(4) Matéri Lantai: Matem busa AC-friendly anu ramah, ketebalan 2mm,

(5) Jaringan Kasalametan: Bentuk inten sareng sababaraha warna pilihan, palemahan kaamanan nilon seuneu-buktina

Naon anu mésér kedah dilakukeun sateuacan urang ngamimitian desain gratis?

1. Upami teu aya halangan dina daérah maén, kéngingkeun kami panjangna & lebar & jangkungna, lawang sareng jalan kaluar tempat maén anu cekap.

2. Pembeli kedah nawiskeun gambar CAD anu nunjukkeun dimensi aréa spésifik, nyirian lokasi sareng ukuran pilar, éntri & jalan kaluar.

Kaseueuran gambar anu jelas-jelas oge ditampi.

3. Syarat téma taman, lapisan, sareng komponén di jero upami aya.

Cocog kanggo

Taman hiburan, balanja mall, supermarkét, TK, pusat asuhan / taman asuhan, réstoran, komunitas, rumah sakit jsb

Paket

Film PP baku nganggo katun jero. Sareng sababaraha kaulinan anu dipak dina karton

Pamasangan

Prosedur Majelis, kasus proyek, sareng pidéo instalasi, jasa instalasi Pilihan

Sértipikat

CE, EN1176, TUV ngalaporkeun, ISO9001, ASTM1918, mumpuni AS3533

Waktos produksi

3-10 dinten kerja kanggo urutan standar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami