Balap Lacak Jalanan Indoor

Katerangan Singkat:

Balap Lacak tiasa diintegrasikeun sampurna kana tempat kaulinan, di handapeun tempat palemahan lemes atanapi jalur 熔, atanapi di sekitar gunung api anu nyiptakeun pintonan anu indah di tempat lapang anjeun.


Jinis Produk

Produk Tag

Balap Lacak tiasa diintegrasikeun sampurna kana tempat kaulinan, di handapeun tempat palemahan lemes atanapi jalur 熔, atanapi di sekitar gunung api anu nyiptakeun pintonan anu indah di tempat lapang anjeun.

Balap mobil henteu ngan ukur cocog pikeun murangkalih, éta tiasa lakukeun akal sareng koordinasi. Anjeun ogé tiasa lomba dina lagu kanggo urang dewasa. Ku ngadalikeun salaku sesah anjeun tiasa masihan kakuatan sareng anu alus teuing!

Racing Track Indoor Playground1
Racing Track Indoor Playground2
Racing Track Indoor Playground3
Racing Track Indoor Playground4
Racing Track Indoor Playground5

Lagu jalan balap tiasa digabungkeun sareng rupa-rupa alat pikeun nyiptakeun tempoan anu spektakuler sakitar gunung berapi atanapi pikeun balap ngahiji dina bénténg anu bangor, anu tiasa ningkatkeun pamakean lapangan.

Balap Balét didamel tina bahan anu kualitasna sareng awét anu saé, sareng bahan sareng rarancang saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Lagu jalan balap tiasa digabungkeun sareng rupa-rupa alat pikeun nyiptakeun tempoan anu spektakuler sakitar gunung berapi atanapi pikeun balap ngahiji dina bénténg anu bangor, anu tiasa ningkatkeun pamakean lapangan.

Balap Balét didamel tina bahan anu kualitasna sareng awét anu saé, sareng bahan sareng rarancang saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Cocog kanggo

Taman hiburan, balanja mall, supermarkét, TK, pusat asuhan / taman asuhan, réstoran, komunitas, rumah sakit jsb

Bahan

(1) Plastics bagian: LLDPE, HDPE, friendly-Eco, awét

(2) Pipa Galvanized: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm atanapi langkung, katutupan ku padamaran busa PVC

(3) Bagéan lemes: kai jero, bolu fléksibel anu luhur, sareng panutup PVC anu dicabut ku seuneu anu alus

(4) Matéri Lantai: Matem busa AC-friendly anu ramah, ketebalan 2mm,

(5) Jaringan Kasalametan: Bentuk inten sareng sababaraha warna pilihan, palemahan kaamanan nilon seuneu-buktina

Paket

Film PP baku nganggo katun jero. Sareng sababaraha kaulinan anu dipak dina karton

Pamasangan

Prosedur Majelis, kasus proyek, sareng pidéo instalasi, jasa instalasi Pilihan

Sértipikat

CE, EN1176, TUV ngalaporkeun, ISO9001, ASTM1918, mumpuni AS3533

Naon anu mésér kedah dilakukeun sateuacan urang ngamimitian desain gratis?

1. Upami teu aya halangan dina daérah maén, kéngingkeun kami panjangna & lebar & jangkungna, lawang sareng jalan kaluar tempat maén anu cekap.

2. Pembeli kedah nawiskeun gambar CAD anu nunjukkeun dimensi aréa spésifik, nyirian lokasi sareng ukuran pilar, éntri & jalan kaluar.

Kaseueuran gambar anu jelas-jelas oge ditampi.

3. Syarat téma taman, lapisan, sareng komponén di jero upami aya.

Waktos produksi

3-10 dinten kerja kanggo urutan standar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami