Panel Puter

Katerangan Singkat:

Kaulinan panel mangrupikeun pilihan alat kaulinan luar-rak pikeun daérah kaulinan. Kaulinan panel kreatif ieu dilakukeun tina kai padet sareng cet ramah lingkungan, anu kuat sareng gampang dijaga. Kaulinan panel dirancang pikeun laksana pikeun kamampuan visual, tactile, sareng exploratory kabisa sareng kaulinan anu hadé pikeun orok sareng prasekolah.


Jinis Produk

Produk Tag

Kaulinan panel mangrupikeun pilihan alat kaulinan luar-rak pikeun daérah kaulinan. Kaulinan panel kreatif ieu dilakukeun tina kai padet sareng cet ramah lingkungan, anu kuat sareng gampang dijaga. Kaulinan panel dirancang pikeun laksana pikeun kamampuan visual, tactile, sareng exploratory kabisa sareng kaulinan anu hadé pikeun orok sareng prasekolah.

12

001

11

002

9

003

7

004

14

005

15

006

18

007

1587365312(1)

008

1587365321(1)

009

6

010

4

011

1587365339(1)

012

Panel muter dijieun tina bahan anu berkualitas tinggi sareng awét, sareng matérial sareng desainna saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Naon anu mésér kedah dilakukeun sateuacan urang ngamimitian desain gratis?

1. Upami teu aya halangan dina daérah maén, kéngingkeun kami panjangna & lebar & jangkungna, lawang sareng jalan kaluar tempat maén anu cekap.

2. Pembeli kedah nawiskeun gambar CAD anu nunjukkeun dimensi aréa spésifik, nyirian lokasi sareng ukuran pilar, éntri & jalan kaluar.

Kaseueuran gambar anu jelas-jelas oge ditampi.

3. Syarat téma taman, lapisan, sareng komponén di jero upami aya.

Waktos produksi

3-10 dinten kerja kanggo urutan standar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK HENTEusi

    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami