Kajadian Maén

Katerangan Singkat:

Haiber Play boga rupa-rupa barang hiburan anu kedah dipilih. Barang hiburan ieu dirancang dumasar kana kahoyong barudak. Tambihkeun sababaraha barang anu langkung pikaresepeun dina tempat kaulinan sapertos barang anu tos aya, anu tiasa ngajantenkeun barudak langkung senang sareng ningkatkeun tingkat kunjungan ulangan di tempat kaulinan.


Jinis Produk

Produk Tag

Haiber Play boga rupa-rupa barang hiburan anu kedah dipilih. Barang hiburan ieu dirancang dumasar kana kahoyong barudak. Tambihkeun sababaraha barang anu langkung pikaresepeun dina tempat kaulinan sapertos barang anu tos aya, anu tiasa ngajantenkeun barudak langkung senang sareng ningkatkeun tingkat kunjungan ulangan di tempat kaulinan.

Cowboy riding

Ngobrol

Fast slide

Geser gancang

Hanging ring

Gantung Cingcin

Punch bags

Kantong Kantong

Hanging ring passage

Cangkir Ring Passage

Fireman steps

Léngkah tukang seuneu

honeycomb

Cukuran

Soft steps

Léngkah Leuleus

Soft ramp

Lemes Ramp

S slide

S Gesér

Stone bridge

Sasak Batu

X shape obstacle

X Watesan halangan

Small slide

Geser alit

Swing

Ayun

Spiky roller

Spiky Roller

Webbing obatacle

Webbing Obatacle

Rainbow bridge

Sasak Pelangi

Soft U shape cow

Lemah U Bentuk Sapi

Wave webbing obstacle

Halangan Wéb Webbing

Sharp mountain

Gunung seukeut

Spider net

Lancah Net

Webbing bridge

Jambatan Webbing

Kajadian sandiworo dilakukeun tina bahan anu kualitasna sareng awét, sareng bahan sareng desainna saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Sértipikat

CE, EN1176, TUV ngalaporkeun, ISO9001, ASTM1918, mumpuni AS3533

Naon anu mésér kedah dilakukeun sateuacan urang ngamimitian desain gratis?

1. Upami teu aya halangan dina daérah maén, kéngingkeun kami panjangna & lebar & jangkungna, lawang sareng jalan kaluar tempat maén anu cekap.

2. Pembeli kedah nawiskeun gambar CAD anu nunjukkeun dimensi aréa spésifik, nyirian lokasi sareng ukuran pilar, éntri & jalan kaluar.

Kaseueuran gambar anu jelas-jelas oge ditampi.

3. Syarat téma taman, lapisan, sareng komponén di jero upami aya.

Waktos produksi

3-10 dinten kerja kanggo urutan standar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami