Rojongan Kami

DAFTUKAN PRE-SHIPMENT

1

Investasi sareng uih deui

Kasuksésan palanggan kritis pikeun urang, ku kituna kami masihan unggal palanggan kalayan analisa ROI pribadi pikeun nangtoskeun poténsi kauntungan bisnisna. Sanaos anjeun nuju énggal ka pasar, anjeun henteu kedah investasi kana naluri anjeun nyalira. Sabalikna, kami ngabantosan anjeun kanggo mutuskeun kaputusan dumasar kana fakta sareng statistik.

Gagasan

Upami anjeun gaduh pamanggih pikeun ngajauhan diri anjeun tina taman pesaing anjeun, kami bakal ngabantosan anjeun ngiringan kana solusi beton, anu disayogikeun dina bentuk inovatif salaku jalan. Upami anjeun henteu gaduh detail, ulah salempang, anjeun tiasa ngabahas ekspektasi sareng tujuan anjeun sareng konsultan urang sareng urang bakal ngahiji.

2
3

Rarancang

Saatos prosés desain parantos dimulai, urang bakal tiasa komunikasi anu luas sareng klien sareng desainer bakal mastikeun yén anjeunna jelas ngartos syarat anjeun dina hal fungsi sareng gaya. Industri anjeun? Tujuan bisnisna bakal ngawula salaku pituduh pikeun desainer ku kituna anjeunna tiasa ngamimitian desain adat anu ogé nyumponan kabutuhan anjeun. Konsultan kami bakal tetep aya hubungan sareng anjeun ngalangkungan rupa alat komunikasi Internét ku anjeun pikeun tetep teras maju. Saatos réngsé, anjeun bakal nyalira nempoan desain. Kami bakal nyobian pangsaéna dugi ka anjeun parantos wareg.

Manajemén proyék

Unggal pesenan anjeun diperlakukeun salaku item anu kapisah. Dina saatos konfirmasi pesenan, urang bakal masukan data kana sistem manajemén proyék kami, supados nyusun produksi numutkeun tanggal pangiriman anu disatujuan. Pangatur proyék anu ditetepkeun anjeun bakal ngalaporkeun anjeun rutin rutin supados anjeun siap ogé nalika proyek dimimitian.

4

DOKTURAN PELEPAS AKHIR

5

Clearance Custom

Aturan adat sareng aturan béda-béda ti hiji nagara ka nagara anu sanés, tapi pangalaman éksténsif urang dina ngekspor tempat patandingan sareng alat maén ka 20 nagara ngamungkinkeun urang sacara efektif nanganan kiriman sareng masalah ngusir adat. Seueur aspék bisnis taman bumi indéks peryogi perhatosan anjeun, tapi yakin yén pangiriman produk sanes salah sahiji.

Pamasangan

Pamasangan anu leres mangrupikeun penting tina bagian pedalaman salaku kualitas. Kasalametan sareng permanén tina tempat patandingan anu badé dikomprésikeun ku pamasangan anu teu leres, lakonan Haiber ngagaduhan tim pamasangan profésional sareng dilatih kalayan pangalaman pamasangan anu langkung saé langkung ti 500 tempat kaulinan indoor di sakumna dunya. Anjeun tiasa yakin yén anjeun tiasa ngandelkeun pamasangan situs anjeun ka kami.

6
7

Pelatihan Karyawan

Urang tiasa nyayogikeun latihan dina situs gratis kanggo karyawan anjeun, kaasup pamasangan, pangropéa sareng manajemén taman. Aranjeunna ogé ngajawab patarosan anu poténsial anu badé timbul nalika operasi jasa.

Palayanan saatos penjualan

Kami narékahan pikeun nyayogikeun jasa saatos kualitas saé ku anjeun tiasa nikmati reputasi anu langkung saé sareng waktos pangropéa langkung pondok. Kabéh konsumén urang ngagaduhan aksés ka perawatan diropéa sareng manual instalasi sareng manual pangropéa anu kalebet suku cadang supados taman tiasa beroperasi saé. Naon deui, manager akun sareng tim dukungan urang bakal masihan bantosan tepat waktu kanggo anjeun tujuh dinten saminggu.

After-sales-Service



Kéngingkeun Rincian

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami