Ninja Kursus

Katerangan Singkat:

Ninja Courses mangrupikeun halangan anu tangtangan sareng ningkatkeun kakuatan, daya tahan, koordinasi, ketangkasan sareng kasaimbangan. Pamaén kedah méréskeun seueur tahapan sapertos Ninja sateuacan ngahontal dina titik akhir. Gumantung kana médan sareng sakumaha anu diperyogikeun, sakumpulan parangkat tiasa milih sareng cocog bebas tina langkung ti 30 hambalan. Ninja Course mangrupakeun pilihan anu saé pikeun barang sandiwara tandingan di tempat kaulinan indoor olahraga.
Jumlah lorong sareng halangan dina unggal Pahlawan Ninja gumantung kana kapasitas anu dipénta ku klien ogé ukuran daérah dimana kursus bakal diwangun. Urang nawiskeun langkung ti 45 halangan sareng tingkat kasulitan anu béda anu tiasa tangtangan jalma tina unggal tingkat kabugaran. A Ninja Kursus cocog pikeun taman trampolin, FEC, pusat olahraga, fasilitas palatihan atanapi gim.


Jinis Produk

Halangan

Proyék

Produk Tag

Ngeunaan

Ninja Courses mangrupikeun halangan anu tangtangan sareng ningkatkeun kakuatan, daya tahan, koordinasi, ketangkasan sareng kasaimbangan. Pamaén kedah méréskeun seueur tahapan sapertos Ninja sateuacan ngahontal dina titik akhir. Gumantung kana médan sareng sakumaha anu diperyogikeun, sakumpulan parangkat tiasa milih sareng cocog bebas tina langkung ti 30 hambalan. Ninja Course mangrupakeun pilihan anu saé pikeun barang sandiwara tandingan di tempat kaulinan indoor olahraga.

Ninja Courses mangrupikeun halangan anu tangtangan sareng ningkatkeun kakuatan, daya tahan, koordinasi, ketangkasan sareng kasaimbangan. The Ninja Course ngamungkinkeun para pelatih pikeun ngalatih, bersaing sareng bersantai di lingkungan anu pikaresepeun sareng aman. Jumlah lorong sareng halangan dina unggal Kursus Ninja gumantung kana kapasitas anu dipénta ku klien ogé ukuran daérah dimana kursusna bakal diwangun. Urang nawiskeun langkung ti 45 halangan sareng tingkat kasulitan anu béda anu tiasa tangtangan jalma tina unggal tingkat kabugaran. A Ninja Kursus cocog pikeun taman trampolin, FEC, pusat olahraga, fasilitas palatihan atanapi gim.

 

Kasalametan

1
3
4

1. busa Mat

• Jangkungna: 15-30 cm (5.9-11.8 di)

• Gampang pikeun ngabersihan sareng mertahankeun

• Pilihan warna langkung

2. Spong Tambahan

• Jangkungna: 30 cm (11.8 di)

• Ekstra Dilindungan

• Pilihan warna langkung

3. Platform, kolom padding

Platform antara halangan & kolom anu dipasang sareng busa pikeun ngaminimalkeun résiko tatu.

4.safety jaring

Jaring kasalametan tiasa dipasang dina ujug-ujug tangtosna kanggo katambah kasalametan sareng disarankeun kanggo kursus angkat. Aranjeunna sipatna mangpaat nalika kursus anu aya di gigir obyek wisata sanés.

Ninja Courses mangrupikeun halangan anu tangtangan sareng ningkatkeun kakuatan, daya tahan, koordinasi, ketangkasan sareng kasaimbangan. The Ninja Course ngamungkinkeun para pelatih pikeun ngalatih, bersaing sareng bersantai di lingkungan anu pikaresepeun sareng aman.

Jumlah lorong sareng halangan dina unggal Kursus Ninja gumantung kana kapasitas anu dipénta ku klien ogé ukuran daérah dimana kursusna bakal diwangun. Urang nawiskeun langkung ti 45 halangan sareng tingkat kasulitan anu béda anu tiasa tangtangan jalma tina unggal tingkat kabugaran. A Ninja Kursus cocog pikeun taman trampolin, FEC, pusat olahraga, fasilitas palatihan atanapi gim.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1

    Ninja Course-projects

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami