SMP Ninja Kursus

Katerangan Singkat:

Sakumaha namina, Junior ninja course mangrupikeun tantangan ninja anu dirancang pikeun barudak prasekolah. Campuran tantangan tiasa ngalatih kakuatan fisik murangkalih, kagancangan, koordinasi sareng kalenturan. Tahap kasusah sedeng, ditambah ku kolam renang bobo atanapi bal laut minangka panyalindungan, masihan raos kaamanan pikeun barudak pikeun nganteurkeun tantangan tanpa bosen sareng ngiringan pahala kapercayaan anu ditingkatkeun nalika ngalengkepan halangan-halangan.


Jinis Produk

Produk Tag

Sakumaha namina, Junior ninja course mangrupikeun tantangan ninja anu dirancang pikeun barudak prasekolah. Campuran tantangan tiasa ngalatih kakuatan fisik murangkalih, kagancangan, koordinasi sareng kalenturan. Tahap kasusah sedeng, ditambah ku kolam renang bobo atanapi bal laut minangka panyalindungan, masihan raos kaamanan pikeun barudak pikeun nganteurkeun tantangan tanpa bosen sareng ngiringan pahala kapercayaan anu ditingkatkeun nalika ngalengkepan halangan-halangan.

Junior Ninja Course Indoor Playground1
Junior Ninja Course Indoor Playground4
Junior Ninja Course Indoor Playground2
Junior Ninja Course Indoor Playground5
Junior Ninja Course Indoor Playground3
Junior Ninja Course Indoor Playground6

Kursus Junior Junior diwangun ku tantangan anu béda, anu tiasa dipilih dumasar kana umur klien. Éta ogé tiasa disetél kana jinis saluran dua kali, supados murangkalih tiasa ngamimitian pesaing nalika maén ku nyalira

Kursus Akademi SMP didamel tina bahan anu kualitasna sareng tahan lama, sareng bahan sareng desainna saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Paket

Film PP baku nganggo katun jero. Sareng sababaraha kaulinan anu dipak dina karton

Pamasangan

Prosedur Majelis, kasus proyek, sareng pidéo instalasi, jasa instalasi Pilihan

Sértipikat

CE, EN1176, TUV ngalaporkeun, ISO9001, ASTM1918, mumpuni AS3533

Naon anu mésér kedah dilakukeun sateuacan urang ngamimitian desain gratis?

1. Upami teu aya halangan dina daérah maén, kéngingkeun kami panjangna & lebar & jangkungna, lawang sareng jalan kaluar tempat maén anu cekap.

2. Pembeli kedah nawiskeun gambar CAD anu nunjukkeun dimensi aréa spésifik, nyirian lokasi sareng ukuran pilar, éntri & jalan kaluar.

Kaseueuran gambar anu jelas-jelas oge ditampi.

3. Syarat téma taman, lapisan, sareng komponén di jero upami aya.

Waktos produksi

3-10 dinten kerja kanggo urutan standar

Cocog kanggo

Taman hiburan, balanja mall, supermarkét, TK, pusat asuhan / taman asuhan, réstoran, komunitas, rumah sakit jsb

Bahan

(1) Plastics bagian: LLDPE, HDPE, friendly-Eco, awét

(2) Pipa Galvanized: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm atanapi langkung, katutupan ku padamaran busa PVC

(3) Bagéan lemes: kai jero, bolu fléksibel anu luhur, sareng panutup PVC anu dicabut ku seuneu anu alus

(4) Matéri Lantai: Matem busa AC-friendly anu ramah, ketebalan 2mm,

(5) Jaringan Kasalametan: Bentuk inten sareng sababaraha warna pilihan, palemahan kaamanan nilon seuneu-buktina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami