Gebut slaid

Katerangan Singkat:

Donut Slide ngamungkinkeun barudak ngalaman kabungahan ski kalayan cincin ski di tempat kaulinan indoor. Minangka salah sahiji barang anu kasohor di tempat kaulinan barudak, barudak tiasa ski deui-na deui teras éta nikmati!


Jinis Produk

Produk Tag

Donut Slide ngamungkinkeun barudak ngalaman kabungahan ski kalayan cincin ski di tempat kaulinan indoor. Minangka salah sahiji barang anu kasohor di tempat kaulinan barudak, barudak tiasa ski deui-na deui teras éta nikmati!

666
666
666
Donut Slide Indoor Playground3
Donut Slide Indoor Playground5
Donut Slide Indoor Playground4
977b544e

Geser donut mangrupikeun produk anu saé pisan pikeun murangkalih, anu kedah kerja keras dugi ka luhur, sareng tiasa nikmati ganda kasenangan nalika ngageser.

Geser donut didamel tina bahan anu kualitasna sareng awét anu kualitasna luhur, sareng bahan sareng rarancang saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Cocog kanggo

Taman hiburan, balanja mall, supermarkét, TK, pusat asuhan / taman asuhan, réstoran, komunitas, rumah sakit jsb

Bahan

(1) Plastics bagian: LLDPE, HDPE, friendly-Eco, awét

(2) Pipa Galvanized: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm atanapi langkung, katutupan ku padamaran busa PVC

(3) Bagéan lemes: kai jero, bolu fléksibel anu luhur, sareng panutup PVC anu dicabut ku seuneu anu alus

(4) Matéri Lantai: Matem busa AC-friendly anu ramah, ketebalan 2mm,

(5) Jaringan Kasalametan: Bentuk inten sareng sababaraha warna pilihan, palemahan kaamanan nilon seuneu-buktina

Paket

Film PP baku nganggo katun jero. Sareng sababaraha kaulinan anu dipak dina karton

Pamasangan

Prosedur Majelis, kasus proyek, sareng pidéo instalasi, jasa instalasi Pilihan

Sértipikat

CE, EN1176, TUV ngalaporkeun, ISO9001, ASTM1918, mumpuni AS3533

Naon anu mésér kedah dilakukeun sateuacan urang ngamimitian desain gratis?

1. Upami teu aya halangan dina daérah maén, kéngingkeun kami panjangna & lebar & jangkungna, lawang sareng jalan kaluar tempat maén anu cekap.

2. Pembeli kedah nawiskeun gambar CAD anu nunjukkeun dimensi aréa spésifik, nyirian lokasi sareng ukuran pilar, éntri & jalan kaluar.

Kaseueuran gambar anu jelas-jelas oge ditampi.

3. Syarat téma taman, lapisan, sareng komponén di jero upami aya.

Waktos produksi

3-10 dinten kerja kanggo urutan standar







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK HENTEusi

    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami