Lemah Puteran

Katerangan Singkat:

Puteran anu pikaresepeun mangrupikeun karesep barudak, kaulinan maenkeun urang tiasa ngalengkepan desain téma tempat kaulinan, supados barudak tiasa ngiringan sambungan nalika maén, sareng sadaya bahan kami parantos lulus sertifikasi kaamanan pikeun mastikeun kasalametan panggunaan.


Jinis Produk

Produk Tag

Puteran anu pikaresepeun mangrupikeun karesep barudak, kaulinan maenkeun urang tiasa ngalengkepan desain téma tempat kaulinan, supados barudak tiasa ngiringan sambungan nalika maén, sareng sadaya bahan kami parantos lulus sertifikasi kaamanan pikeun mastikeun kasalametan panggunaan.

10

Sapi Lemah Lemes

Duck Rocker

Bebek Rocker

Hippo Rocker

Hippo Rocker

Crocodile Rocker

Buaya Rocker

Moneky Soft Climb

Moneky Lemes Pendek

坦克小滑梯软体3

Polisi Mobil Slide Sisan

roadblock

jalan tol

11

Dolar Babi Leuleus

小汽车

Korsi Mobil Leuleus

1590139932(1)

Lawang Diglett

1590140163(1)

Bajing Watchtower-Robot

图片222

Bal Leutik

汽车小镇1

Lemek Beus

图片1

Jambatan Dinasour

犀牛

Badak Rocker

图片2111

Sasak lemes

Soft Toys

Lemah Toys

1590140317(1)

Bajing Watchtower-Cat

Dragon slide combo

Ngageser naga

2_1

Sasak Basket

Watermelon Rocker

Samangka Rocker

1590140259(1)

Bajing Watchtower-Plane

34

Cukuran

6

Émbalan Émbér

Puteran lemes lemes dijantenkeun tina bahan anu kualitasna sareng awét, sareng bahan sareng desainna saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Bahan

(1) Plastics bagian: LLDPE, HDPE, friendly-Eco, awét

(2) Pipa Galvanized: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm atanapi langkung, katutupan ku padamaran busa PVC

(3) Bagéan lemes: kai jero, bolu fléksibel anu luhur, sareng panutup PVC anu dicabut ku seuneu anu alus

(4) Matéri Lantai: Matem busa AC-friendly anu ramah, ketebalan 2mm,

(5) Jaringan Kasalametan: Bentuk inten sareng sababaraha warna pilihan, palemahan kaamanan nilon seuneu-buktina

Pamasangan

Prosedur Majelis, kasus proyek, sareng pidéo instalasi, jasa instalasi Pilihan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami