TAROS KAMI

Peralatan Puteran Haiber (Shanghai) Co, Ltd

Alamat

Kamar 1912, No.819, Jalan Yinxiang, Town Nanxiang, Kacamatan Jiading, Shanghai

E-mail

info@haiberplay.com

Telepon

Tel: +86 21 69986082

Tel: +86 21 69986088

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Kéngingkeun Rincian

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami



Kéngingkeun Rincian

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami