Naékna Dinding

Katerangan Singkat:

Sababaraha olahraga anu unik sapertos pendakian batu, palatihan unggal otot sareng kelenturan dina awak anjeun, sareng kabiasaan anu salawasna mikiran payun anjeun ka léngkah salajengna. Tapi bagian anu pangsaéna nyaéta saha waé anu dimimitian sacara alami, dijagi ku tali profesional, yén anjeun henteu kedah ogé latihan pikeun nyenangkeun sorangan.
Tembok Fun mangrupikeun témbok pendak interaktif anu nyababkeun barudak déwasa dina tangtangan pendakian sareng kasenangan maén. Warna sareng dinamis, aranjeunna nyangking pamilon ka dunya istana abad pertengahan anu tiasa mendak, labyrinths, beanstalks, lancah web, cerobong poék sareng seueur deui. Pendek ngawangun rasa kasaimbangan, katepatan sareng keberanian, tapi anu pangsaéna mangrupikeun hal anu asalna alami pikeun sadayana. Tim di tukangeun éta Fun Walls ngahijikeun kauntungan ieu kalayan pamekaran pendakian di dunya, sareng mendesain tantangan interaktif. Aranjeunna parantos nyiptakeun raramean hiburan anu ngan ukur hiburan anu aktif sareng narik masarakat sacara lega kalayan henteu meryogikeun kaahlian atanapi palatihan khusus.


Jinis Produk

Kasalametan

Proyék

Produk Tag

Ngeunaan

Tembok Fun mangrupikeun témbok pendak interaktif anu nyababkeun barudak déwasa dina tangtangan pendakian sareng kasenangan maén. Warna sareng dinamis, aranjeunna nyangking pamilon ka dunya istana abad pertengahan anu tiasa mendak, labyrinths, beanstalks, lancah web, cerobong poék sareng seueur deui. Pendek ngawangun rasa kasaimbangan, katepatan sareng keberanian, tapi anu pangsaéna mangrupikeun hal anu asalna alami pikeun sadayana. Tim di tukangeun éta Fun Walls ngahijikeun kauntungan ieu kalayan pamekaran pendakian di dunya, sareng mendesain tantangan interaktif. Aranjeunna parantos nyiptakeun raramean hiburan anu ngan ukur hiburan anu aktif sareng narik masarakat sacara lega kalayan henteu meryogikeun kaahlian atanapi palatihan khusus.

Sababaraha olahraga anu unik sapertos pendakian batu, palatihan unggal otot sareng kelenturan dina awak anjeun, sareng kabiasaan anu salawasna mikiran payun anjeun ka léngkah salajengna. Tapi bagian anu pangsaéna nyaéta saha waé anu dimimitian sacara alami, dijagi ku tali profesional, yén anjeun henteu kedah ogé latihan pikeun nyenangkeun sorangan.
Tembok pendak Haiber mangrupikeun tembok pendakian interaktif anu nyababkeun barudak dewasa sareng tangtangan dina tantangan pendakian sareng kesenangan maén. Warna sareng dinamis, aranjeunna nyangking pamilon ka dunya istana abad pertengahan anu tiasa mendak, labyrinths, beanstalks, lancah web, cerobong poék sareng seueur deui.

Témbok Daki 3D

Tembok Daki 3D kami nyandak naék kana tingkat anu anyar. Kalayan elemen interaktif sapertos lampu LED, nyepeng pindah, timer, tombol sareng tombol, masing-masing témbok premium nyéépkeun pikagumbiraeun tambahan!

Manfaat

Interaktivitas sareng gamification unsur
Unsur multiplayer
Ragam tantangan

Tembok Fun Kartun

Ayun Tembok Ngayun

Tantangan Husus


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1232dwe

    1.Ture Blue Belay

    TRUBLUE MANGSA AUTO BATUR

    Anggo belay mobil anu paling seueur dianggo sareng dipercaya di dunya, tambahkeun dosis kacepetan tambahan, sareng anjeun kéngingkeun TRUBLUE SPEED Auto Belay.

    Ieu nawiskeun reabilitas anu sami sareng reputasi kualitas sapertos TRUBLUE Otomatis Belay tapi didamel khusus pikeun kompetisi sareng latihan ningkat. Kecepatan réprési cukup gancang kanggo ngaluncurkeun tingkat pendakian elit sadunya, sareng ngeray magnét kami nyayogikeun turunan anu teu jelas, yén TRUBLUE kasohor.

    GAMPANG MAGNETIK NGUMAMBANG

    Éta sami anu dipikasi ku magnet magnet anu sami dipikasieun ku pendaki anu bogoh kusabab katurunan lemah lembut.

    SAME PELUANG & PELANGGANAN PANJANG

    Énergi mérek magnét Eddy ayeuna nyaéta gesekan gratis sareng henteu nganggo bagian ngagem kurban dina sistem ngerem, ku kituna alat-alat urang dipercaya pisan sareng pangropéa rendah.

    RETRACTION SPEED

    TRUBLUE SPEED Auto Belay mundur dina 2.7 detik kanggo témbok 10m sareng 3,5 detik pikeun témbok 15m, anu bakal ngaleupaskeun standar IFSC sareng cekap gancang pikeun rékaman dunya ayeuna sareng ka hareup.

    HANGSA KANGGOAN RIDER KAMUS

    Karat mobil TRUBLUE nampung beurat anu paling ageung tina alat di pasar, ti 10 dugi ka 150 kg (22-330 lbs).

    PANGKILAN KANGGO

    Per standar IFSC, TRUBLUE SPEED Auto Belay ngagabungkeun kakuatan minimal dina tukang kayu, sahingga hasilna sadayana anjeun.

    SPESIFIKASI

    Ukuran: 37 x 33 x 23 cm (15 x 13 x 9 dina)

    Beurat Alat: 18.5 kg (40.8 lbs)

    Kapasitas Gawé Dipasang: 10 ka 150 kg (22 ka 330 lbs)

    Laju Descent Maksimum: 2 m / s

    Retraction Time (15m): 3,5 s

    2.CAMP GT SIT HARNESS

    GT Sit ngagambarkeun léngkah maju pikeun kanyamanan pikeun kerja aksés tali. Abah dikembangkeun saatos papanggihan tina program risét SOSPESI kami anu masihan kami wawasan énggal ngeunaan trauma gantung. Hubungan inovatif antara sabuk cangkéng sareng gelung suksés ngajantenkeun GT Sit nyaman dina waktos gantung sareng di darat. Padding nganggo ketebalan variabel sareng kaku pikeun nyayogikeun jumlah dukungan anu leres sareng kanyamanan pikeun tiap bagian awak. Gantungan véntral anu dipatenkeun gaduh dua puteran, hiji pikeun ngalambatkeun abah dada sareng ascender dada sareng anu sanésna kanggo ngalampirkeun lapisan, carabiner sareng alat-alat anu sanés. Patén STS otomatis dipasangkeun kana tali sikil.

    Opat titik kantétan alloy aluminium: 1 ventral pikeun gantung, 2 sisi pikeun posisi, sareng 1 deui.
    Dirancang pikeun digabungkeun sareng GT Dada, dilengkepan ku dua titik kantétan (hiji payun sareng hiji deui), kanggo patojakan nangkep ragrag.

    (Ukur nganggo CLOTHING ON [aka Coveralls / Jaket] BUKAN pangukuran baju anjeun)

    Ukuran: 1 / SL

    Ukuran gantung: 80-120cm (31.5 - 47.2 inci)

    Ukuran suku: 50-65m (19.7 - 25,6 inci)

    Sertifikasi: EN 358 EN 813 (NO ANSI)

    Beurat: 1200 g (2,65 pon)

    wall-project

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami