Bola Kolam renang Budalan

Katerangan Singkat:

Kolam renang bal tiasa digabungkeun sareng batu pendak batu, ngageser sareng sistem niupan bal, jsb kolam renang katingali sacara gembleng, sareng murangkalih tiasa resep kana rupa-rupa proyek. Téma anu diropéa tina kolam renang bal laut tiasa dipilih saluyu sareng kagiatan pasar pikeun teras deui ngajantenkeun popularitas pikeun proyek Anjeun.


Jinis Produk

Produk Tag

Kolam renang bal tiasa digabungkeun sareng batu pendak batu, ngageser sareng sistem niupan bal, jsb kolam renang katingali sacara gembleng, sareng murangkalih tiasa resep kana rupa-rupa proyek. Téma anu diropéa tina kolam renang bal laut tiasa dipilih saluyu sareng kagiatan pasar pikeun teras deui ngajantenkeun popularitas pikeun proyek Anjeun.

119车3_副本
12
11
6_1

Kolam renang balna didamel tina bahan anu kualitasna sareng tahan lama, sareng matériana sareng desain dina saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Bahan

(1) Plastics bagian: LLDPE, HDPE, friendly-Eco, awét

(2) Pipa Galvanized: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm atanapi langkung, katutupan ku padamaran busa PVC

(3) Bagéan lemes: kai jero, bolu fléksibel anu luhur, sareng panutup PVC anu dicabut ku seuneu anu alus

(4) Matéri Lantai: Matem busa AC-friendly anu ramah, ketebalan 2mm,

(5) Jaringan Kasalametan: Bentuk inten sareng sababaraha warna pilihan, palemahan kaamanan nilon seuneu-buktina

Paket

Film PP baku nganggo katun jero. Sareng sababaraha kaulinan anu dipak dina karton

Pamasangan

Prosedur Majelis, kasus proyek, sareng pidéo instalasi, jasa instalasi Pilihan

Sértipikat

CE, EN1176, TUV ngalaporkeun, ISO9001, ASTM1918, mumpuni AS3533


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK HENTEusi

    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami