Bal Blaster

Katerangan Singkat:

Blaster bal, anu ogé katelah balocity atanapi perang bal, nyayogikeun platform multi-tingkat dinamis pikeun murangkalih maén bal balistik di palebah. Ieu nuduhkeun acara-acara bal bal anu pikaresepeun sapertos meriam vakum sareng blasters anu ngaluncurkeun bal-balan busa anu henteu terétah di sadayana tempat. Barudak sadaya umur resep ngalilingkeun diri kalayan bal busa ieu pikeun kaulinan bal anu hadé sareng dodging. Bola blaster sering sorot tina acara ulang tahun premium sareng acara. Taman permainan indoor kalayan aréa bal blaster paréntah langkung hadir, sareng nampi kunjungan deui ulangan.


Jinis Produk

Produk Tag

Blaster bal mangrupikeun parabot anu paling populér pikeun murangkalih di istana bangor. Barudak mikaresep sorangan dina maén, anu kondusif kanggo ningkatkeun ketrampilan para nasabah sareng ngadamel panghasilan anu berkepanjangan.

Blaster bal didamel tina bahan anu kualitasna sareng awét anu kualitasna luhur, sareng bahan sareng rarancang saluyu kalayan standar kaamanan. Desain midangkeun sacara lumrah pikeun ngurangan beban pikeun operasi anjeun.

Cocog kanggo

Taman hiburan, balanja mall, supermarkét, TK, pusat asuhan / taman asuhan, réstoran, komunitas, rumah sakit jsb

Paket

Film PP baku nganggo katun jero. Sareng sababaraha kaulinan anu dipak dina karton

Pamasangan

Prosedur Majelis, kasus proyek, sareng pidéo instalasi, jasa instalasi Pilihan

Sértipikat

CE, EN1176, TUV ngalaporkeun, ISO9001, ASTM1918, mumpuni AS3533

Bahan

(1) Plastics bagian: LLDPE, HDPE, friendly-Eco, awét

(2) Pipa Galvanized: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm atanapi langkung, katutupan ku padamaran busa PVC

(3) Bagéan lemes: kai jero, bolu fléksibel anu luhur, sareng panutup PVC anu dicabut ku seuneu anu alus

(4) Matéri Lantai: Matem busa AC-friendly anu ramah, ketebalan 2mm,

(5) Jaringan Kasalametan: Bentuk inten sareng sababaraha warna pilihan, palemahan kaamanan nilon seuneu-buktina

Waktos produksi

3-10 dinten kerja kanggo urutan standar

Naon anu mésér kedah dilakukeun sateuacan urang ngamimitian desain gratis?

1. Upami teu aya halangan dina daérah maén, kéngingkeun kami panjangna & lebar & jangkungna, lawang sareng jalan kaluar tempat maén anu cekap.

2. Pembeli kedah nawiskeun gambar CAD anu nunjukkeun dimensi aréa spésifik, nyirian lokasi sareng ukuran pilar, éntri & jalan kaluar.

Kaseueuran gambar anu jelas-jelas oge ditampi.

3. Syarat téma taman, lapisan, sareng komponén di jero upami aya.







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK HENTEusi

    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami