Standar Kasalametan

Standar Kasalametan

Kasalametan anak mangrupikeun syarat utami kanggo taman hiburan jero ruangan, sareng mangrupikeun tanggung jawab urang pikeun ngarancang sareng ngahasilkeun taman hiburan anu nyayogikeun standar ieu.

Di Éropa sareng Amérika Serikat sareng daérah dikembangkeun anu sanés, kusabab pentingna kaamanan jero ruangan sareng taun-taun di lingkungan pasar dewasa, ku kituna di buruan jero ruangan ngagaduhan sistem sareng standar kasalametan lengkep, parantos nampi sacara lega janten standar standar internasional.

Taman tempat jero ruangan anu diwangun ku cangkang laut pinuh cocog sareng standar kasalametan utama dunya sapertos EN1176 sareng Amérika ASTM, sareng parantos ngalangkungan Amérika ASTM1918, EN1176sareng tes sertifikasi kaamanan AS4685. Standar standar internasional anu urang tuturkeun dina desain sareng produksi di antarana:

Amérika Serikat ASTM F1918-12

ASTM F1918-12 mangrupikeun standar kaamanan munggaran anu dirarancang khusus pikeun tempat kaulinan jero ruangan sareng salah sahiji standar kaamanan anu ditampi sacara internasional pikeun tempat kaulinan indoor.

Sadaya bahan anu dianggo di seasell parantos nyalépkeun standar ASTM F963-17 kanggo seuneu sareng uji coba henteu beracun, sareng sadaya tempat kaulinan anu kami pasang di Amérika Kalér parantos tes tés kaamanan sareng seuneu di daérah. Salaku tambahan, kami parantos ngalangkungan standar ASTM F1918-12 dina standar kasalametan struktural, anu mastikeun taman anjeun tiasa uji tes kasalametan lokal naha diperyogikeun atanapi henteu.

Uni Éropa EN 1176

EN 1176 mangrupikeun standar kaamanan pikeun tempat kaulinan internal sareng luar di Éropa sareng ditampi salaku standar kaamanan umum, sanaos henteu dugi ka kasalametan jero rohangan sapertos astm1918-12.

Sadaya bahan kami parantos ngalangkungan ujian standar EN1176. Di Walanda sareng Norwégia, tempat kaulinan pikeun klien kami parantos nguji tés jero ruangan anu ketat.

Australia AS 3533 & AS 4685

As3533 & AS4685 mangrupikeun standar anu langkung khusus dikembangkeun pikeun hiburan hiburan jero ruangan. Kami ogé parantos ngalaksanakeun kajian lengkep ngeunaan standar kasalametan ieu. Sadaya bahan anu parantos lulus tina tés, sareng sadayana standar parantos diintegrasikeun kana desain sareng pamasangan produksi.




Kéngingkeun Rincian

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami