Kualitas luhur

Naon bédana kualitas tempat kaulinan indoor?

Minangka produsén tempat kaulinan indoor paling profésional di Cina, urang komitmen pikeun ngarancang sareng manufaktur tempat kaulinan indoor anu nyayogikeun standar internasional sareng standar kualitas.

Haiber ngan ukur nganggo bahan pangsaéna sareng ngiringan prosés manufaktur anu ketat pikeun nyieun tempat kaulinan indoor anu aman, awét sareng dirancang anu saé pikeun konsuménna. Kami komitmen kana ngadamel sareng ngahasilkeun produk anu kualitas kusabab urang terang kumaha pentingna bisnis bisnis indoor konsumén urang.

Janten naha kenging kualitas dina taman permainan jero ruangan?

Éta tanpa nyarios yén kasalametan barudak kedah janten hal anu paling penting dina tempat kaulinan, utamina dina tempat kaulinan indoor. Khusus di sababaraha nagara, tempat kaulinan jero ruangan henteu tiasa dibuka dugi aranjeunna pariksa cek kaamanan anu ketat. Alatan éta, ngagaduhan peralatan kualitas luhur mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngajamin kasalametan tempat kaulinan indoor.

Dina jangka panjang, gaduh peralatan tempat kaulinan jero ruangan sacara nyata bakal ngirangan biaya pangropéa sareng mastikeun kauntungan jangka panjang. Di sisi anu sanés, peralatan kualitas rendah butuh pangropéa sering, anu mana ogé janten usaha anu nguntungkeun janten rugi. Produk anu berkualitas rendah tiasa nyababkeun seueur masalah kaamanan sareng nyababkeun para nasabah leungiteun tempat di tempat kaulinan sareng eureun didatangan.

Standar kaamanan Éropa Éropa sareng kalér

Produk aman sareng kualitas produk salawasna prioritas Haiber. Peralatan kaulinan kami didamel tina bahan kualitas pangluhurna, sareng tempat kaulinan kami diuji sareng disertipikasi kana standar internasional anu paling ketat (ASTM) tina kasalametan bahan pikeun kasalametan ti sadaya struktur.

Ku nungtut standar ieu, urang tiasa ngaminimalkeun résiko tina tatu ka tempat kaulinan jero ruangan sareng mastikeun yén aranjeunna lulus pamariksaan kaamanan nasional, wajib atanapi sukarela. Peryogi taun-taun pangalaman dina industri pikeun ngartos standar ieu sareng ngabaran modal sumber daya sareng upaya anu saé pikeun nerapkeun sareng leres ngahijikeun aranjeunna dina prosés desain sareng manufaktur.

Naon bédana kualitas aréna jero ruangan?

Dina glance kahiji, tempat kaulinan jero ruangan ti pabrikan béda katingalina mirip, tapi aranjeunna mangrupikeun potongan, sedengkeun dina kaayaan kualitas tempat kaulinan jero ruangan béda-béda kusabab bahan anu béda, téknik manufaktur, perhatian pikeun detil sareng pamasangan. Ieu sababaraha conto naon anu kudu dipilarian di taman kualitas.

Struktur baja
Peralatan Webbing
Bahan Leuleus
Produk Produk Lemes
Pamasanganna
Struktur baja

Pipa baja

Kami nganggo ketebalan témbok baja ketebalan tina 2.2mm atanapi 2.5mm. Spésifikasi ieu bakal ditangtukeun dina kontrak penjualan sareng bakal disahkeun ku para nasabah nalika nampi produk urang.

Tabung baja urang nyaéta pipa baja galvanis panas-dip. Nalika terérong, tabung baja sadaya dicelup dina mandi séng molten. Kukituna, jero sareng luar pipa anu dilindungi terus-terusan sareng moal rustaka sanaos mangtaun-taun. Sabalikna, perusahaan-perusahaan sanés nganggo prosés anu langkung murah sapertos "electroplating", anu teu leres baja galvanis sareng kirang tahan korosi sareng sering diasuh ku wanci dugi ka situs pamasangan.

tgr34

Kapit

Clamp proprietary kami didamel tina baja malleable galvanis dip-panas kalayan ketebalan témbok 6mm, anu langkung kuat sareng tahan awét tibo clamp murah.

Konsumén tiasa palu liwat clamp pikeun nguji kualitasna. Anjeun tiasa sacara gampil nyarios bédana antara klem anu berkualitas rendah sabab éta bakal ngarusak sareng clamp kami moal kakurangan karusakan.

Bhinékaan klemé parantos nyusun urang ngararancang sareng ngawangun tempat-tempat kaulinan jero ruangan anu langkung dipercaya sareng tidier.

Footing

Pipa baja dina taneuh peryogi bantosan jangkar beusi anu matak kuat, baud kedah dibenerkeun di lantai beton, supados tabung waja tetep dina posisi anu ditangtoskeun.

Pembekal-pipa sanés dina pipa rumah tangga kantun tiasa calik di lantai, ogé tiasa dipasang dina substrat plastik, ieu mangrupikeun gaganti dasar beusi tuang anu murah sareng rendah, teu aya rencana kaamanan.

Footing

Peralatan Webbing

Kasalametan jaring

Jaringan kaamanan urang mangrupikeun jaring anu ketat anu disertipikasi pikeun kaperluan luar, anu langkung awet tibatan bahan bakar supplier domestik sanés.

Teras kana gelombang gelombang kami, urang bakal nyetél jaring anti pendakian pikeun nyegah murangkalih naék kana geser tina jalan kaluar.

Pikeun palanggan anu standar standar, urang bakal masang bolong anu alit kalayan kualitas anti-ngorondang anu kualitasna luhur pikeun nyegah murangkalih dina nanjak kana struktur sareng kabahayakeun.

Bahan Leuleus

lapis

Sadaya bagian tina kai kami didamel tina lapis kualitas luhur. Dibandingkeun sareng seueur pabrik manca sanésna nganggo log langkung mirah, ieu sanés ngan ukur rentan, sareng kusabab karusakan hama tiasa dianggo pikeun lami.

Pamakéan kayu ngagaduhan rupa-rupa konsumén kalayan syarat anu béda pikeun nagara atanapi nagara, urang ogé tiasa nyumponan tungtutanana, sareng nganggo auténtikasi standar lapis lokal.

PVC Wrappings

Balutan PVC kami sadayana dilakukeun ku produsén pangsaéna di China. 18 ons tina kakuatan kulit-kelas mékanis PVC-industri ketebalan nyaéta 0.55 mm, palapis jero ku 1000 d tenunan nylon, jantenkeun ka handapeun, saatos taun ngagem kuat tetep kabiasaan lemes.

Busa

Urang ukur nganggo busa busa tinggi salaku liner pikeun sakabéh produk lemes, sahingga produk lemes urang tiasa tetep teu robih mangtaun-taun. Sareng kami bakal nutupan sadaya kontak kontak tina lapis kalayan busa pikeun ngajamin kasalametan barudak nalika maranéhna maén.

Pipa lemes sareng hubungan pos

Pipa busa palapis lemes aya 1.85cm sareng diaméter pipa nyaéta 8,5cm.

Cangkang PVC ngagaduhan warna anu murni sareng caang sareng tahan ogé kana sinar ultraviolét, mastikeun pipa tetep fleksibel sareng awét sanajan kakeunaan sinar panonpoé.

Plastik tulak perusahaan doméstik sanésna biasana ukur 1.6 sentimeter, sareng diaméter pipa ngan ukur 8 sentimeter. Cangkang PVC teu tahan kana sinar ultraviolét sareng gampang nyababkeun warna. Cangkang PVC sorangan ogé janten rapuh kalayan waktos.

Kami nganggo langkung bundling pikeun ngabenerkeun busa ka tabung baja. Jarak antara bundling padeukeut kami biasana 15cm ka 16cm, sedengkeun pabrik sanésna biasana ninggalkeun jarak 25cm nepi ka 30cm pikeun ngahemat bahan sareng biaya instalasi. Cara panginstalan kami bakal ngajantenkeun hubungan antara garansi lemes sareng grid anu sacara struktural langkung kompak sareng tiasa dipercaya, pisan ngirangan biaya pangropéa pelanggan.

Produk Produk Lemes

Naékkeun Ramp sareng tangga

Kami gaduh lapisan busa EVA kapadetan luhur dina. Lapisan bolu ieu ngamungkinkeun tanjakan sareng tangga pikeun ngaluncat luncat barudak sareng nahan bentuk pituinna pikeun lami.

Gantelkeun jaring kaamanan sacara langsung ka dua sisi tangga supados mastikeun teu aya sela atanapi rohangan antara dua sareng murangkalih moal dieunakeun.

Daérah di handapeun tangga ogé bakal dipagar ku jalan mayit pikeun ngajaringkeun anak-anakna, tapi lawang bakal diketepkeun pikeun staf anu masukan pikeun pangropéa.

Kantong kantong

Kantong tinju kami ngeusi spons jeung dibungkus dina kulit PVC kakuatan kami anu luhur pikeun méré éta kalenturan sareng penampilan anu rapet sareng macét.

Sareng kami nganggo tali kawat anu kuat sareng awét pikeun nyambungkeun kana pigura. Kantong anu ditumbuk ogé tiasa ngagentos sacara bébas di handapeun fiksasi tali kawat khusus ieu.

Wates baja luarna ditutupan ku kulit PVC empuk, anu ngajantenkeun aman maén pikeun murangkalih, sareng mangrupikeun rinci pikeun sakabéh alat.

Kantong X kantong

Tungtung X halangan kami dilakukeun tina bahan anu elastis supados nanjak langkung senang sareng nangtang. Seueur perusahaan anu henteu nganggo bahan elastis dina tungtung, anu nyababkeun halangan éta rada heureuy sareng kusam. Sakabéh halangan leuweung elastis kami dieusi kapasét sintétis anu luhur, mirip padding anu dianggo pikeun cocoo plush, anu tetep tetep ageung. Sabalikna, seueur produsén anu sanés ngeusian produkna ku rupa-rupa produk runtah.

Mat

Ketebalan sareng kualitas tikét lantai EVA ogé ngagaduhan peran anu penting dina jero ruangan budak jero ruangan, mat lantai alus salian tékstur anu langkung hadé, sering ketebalan sareng nyéépkeun langkung saé, maté lantai hadé tiasa ngajantenkeun anjeun henteu kedah sering ngagantian lantai mat.

Mat

Pamasanganna

Proses instalasi mangrupa bagian penting pikeun ngawangun tempat kaulinan jero ruangan. Kualitas instalasi bakal mangaruhan hasil bérés tempat di buruan jero ruangan. Ieu sababna tempat kaulinan jero ruangan dianggap lengkep ngan ukur nalika parantos dipasang na parantos kasiksa cék kaamanan. Upami tempat kaulinan henteu dipasang leres, kasalametan sareng kualitas tempat kaulinan indoor tiasa dipangaruhan pisan upami kualitas pakakas.

Haibei ngagaduhan tim instalasi profésional sareng terampil. Teknisi instalasi kami ngagaduhan rata-rata 8 taun pangalaman pamasangan tempat kaulinan. Aranjeunna parantos dipasang langkung ti 100 tempat kaulinan jero ruangan di sakumna dunya, sareng nuturkeun standar anu ketat pikeun mastikeun yén aranjeunna dipasang leres, henteu ngan ukur aman sareng awét, tapi ogé masihan taman anu penampilan kualitas luhur sareng langkung gampang dijaga. Tim instalasi profésional kami mangrupikeun pondasi garansi kualitas instalasi kami. Béda, seueur panyadia sanésna teu gaduh pamasangan sorangan, tapi subkontrak pungsina instalasi ka batur, ku kituna aranjeunna henteu aya kontrol pikeun kualitas karya pamasangan.




Kéngingkeun Rincian

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami