TENTANG KAMI

Peralatan Haiber Play (Shanghai) Co, LTD, sareng pangalaman 21 taun dina konstruksi tempat patempatan, parantos seueur seueur jasa perumahan sapertos Wanda, Wanke, perumahan Evergrande, sareng pamekar perumahan terkenal di China, sareng seueur kamar luar negeri gedé. pusat maén sareng konsep sareng kualitas urang anu luar biasa.

Pikeun nyayogikeun mitra global tina perencanaan, desain, panalungtikan sareng pamekaran, produksi, konstruksi, operasi, pikeun palayanan jualan saatos industri hiburan jero nyetél solusi.

Tim desain internasional kami, ngaliwatan desain kreatif, digabungkeun sareng produk maén téma lemes unik, ngalereskeun desain kreatif, nempatkeun sagala jinis alat hiburan olahraga kalayan lanté palanggan, ngiringan wates rohangan, ngahijikeun kabudayan ruang sareng gaya alat.

Haiber ngararancang sareng ngawangun tempat kaulinan jero ruangan saluyu kalayan standar kaamanan Éropa sareng Amérika. Éta parantos standar ASTM standar AS, standar EN Éropa, sareng standar AU pikeun Australia. sareng milu dina nyusun spésifikasi téknis kaamanan munggaran alat hiburan hiburan di China. Standar ieu ogé dilaksanakeun ku kami dina unggal detil tina r & d kanggo produksi sareng pamasangan.

Haiber ngararancang sareng ngawangun tempat kaulinan jero ruangan saluyu kalayan standar kaamanan Éropa sareng Amérika. Éta parantos standar ASTM standar AS, standar EN Éropa, sareng standar AU pikeun Australia. sareng milu dina nyusun spésifikasi téknis kaamanan munggaran alat hiburan hiburan di China. Standar ieu ogé dilaksanakeun ku kami dina unggal detil tina r & d kanggo produksi sareng pamasangan.




Kéngingkeun Rincian

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami