Taman Trampolin

Katerangan Singkat:

Taman trampolin kami dirarancang, diproduksi sareng dipasang saluyu kalayan standar ASTM F2970-13. Aya sagala jinis trik trapolin, uji kaahlian lompat anjeun dina halangan anu béda, ngaluncat ka langit sareng ngaleungitkeun baskét kana keranjang, sareng ngaluncurkeun diri anjeun kana kolam renang anu ageung! Upami anjeun resep olahraga tim, angkat span anjeun sareng gabung gelut dodgeball trampolin!
Dirancang kalayan pananggalan anjeun, tata letak sareng rohangan di pikiran tim Amérika Best ngahasilkeun Pangadilan Utama anu nguatkeun taman trampolin anjeun. Objek anu pinuh dipersonalisasi kalayan rupa-rupa warna ranjang trampolin anu populér pikeun milih sareng kempelan pilihan warna réaktif anu aya pikeun hampang trampolin anjeun sareng stripes ranjang.
Ieu ogé nawiskeun rupa-rupa olahraga di taman trampolin pikeun ningkatkeun playability sareng tangtangan taman. Ieu kalebet pangadilan baskét anu pang populerna, bal Dodge, sareng kolam renang spons atanapi kasur hawa.


Jinis Produk

Tarikan

Proyék

Produk Tag

Taman trampolin

Dirancang kalayan pananggalan anjeun, tata letak sareng rohangan di pikiran tim Amérika Best ngahasilkeun Pangadilan Utama anu nguatkeun taman trampolin anjeun. Objek anu pinuh dipersonalisasi kalayan rupa-rupa warna ranjang trampolin anu populér pikeun milih sareng kempelan pilihan warna réaktif anu aya pikeun hampang trampolin anjeun sareng stripes ranjang.

Ieu ogé nawiskeun rupa-rupa olahraga di taman trampolin pikeun ningkatkeun playability sareng tangtangan taman. Ieu kalebet pangadilan baskét anu pang populerna, bal Dodge, sareng kolam renang spons atanapi kasur hawa.

7f45759ed341b05c73f12163b781ea9f
A4 (1)
8F3938FB-2F5F-47FE-B684-BED751C933D2-2633-000001DCBC4BC2B2_副本

Taman trampolin kami dirarancang, diproduksi sareng dipasang saluyu kalayan standar ASTM F2970-13. Aya sagala jinis trik trapolin, uji kaahlian lompat anjeun dina halangan anu béda, ngaluncat ka langit sareng ngaleungitkeun baskét kana keranjang, sareng ngaluncurkeun diri anjeun kana kolam renang anu ageung! Upami anjeun resep olahraga tim, angkat span anjeun sareng gabung gelut dodgeball trampolin!

Standar kaamanan

1587438060(1)

Taman trampolin kami dirarancang, diproduksi sareng dipasang saluyu kalayan standar ASTM F2970-13. Aya sagala jinis trik trapolin, uji kaahlian lompat anjeun dina halangan anu béda, ngaluncat ka langit sareng ngaleungitkeun baskét kana keranjang, sareng ngaluncurkeun diri anjeun kana kolam renang anu ageung! Upami anjeun resep olahraga tim, angkat span anjeun sareng gabung gelut dodgeball trampolin!

Komponén Kasalametan

1
d9c8e3b3e71a8dfe14b1c643504370cb
76774e967d2a217d487eb499e7ea011d

Bahan kualitas luhur sareng prakték manufaktur anu ketat mastikeun sistem kasalametan, kakuatan sareng umur panjang.

2.Kami ogé nyambungkeun permukaan trampolin kantong anu lembut pisan éra, bahkan dina trampolin ngaléngkah di tepi, tiasa ngirangan kajadian kacilakaan.

Lingkungan instalasi 3.Trampoline biasana langkung rumit, urang bakal trampolin di jero struktur sareng pilar kanggo pakét bungkus lemes anu kandel, sanaos upami teu kahaja, ogé tiasa mastikeun kasalametan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Adventure Play Product Catalog100M 3

    Projects

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    

    Kéngingkeun Rincian

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami